office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

Patru site-uri de recrutare pe care sa le accesezi daca iti doresti un job. Beneficii pentru candidat si angajator

Daca esti in cautarea unui job si vrei sa aplici cat mai simplu si rapid, platformele de recrutare sunt extrem de potrivite. Iti poti crea CV-ul online si ai acces la toate joburile disponibile gratuit. In functie de jobul dorit, poti aplica simplu, online. In special in pandemie, recrutarea online le ofera atat angajatilor, cat si angajatorilor posibilitatea de continua procesul de recrutare nu doar eficient, ci si in siguranta.

Chiar daca cel mai indicat e sa folosesti cat mai multe modalitati de aplicare si site-uri de recrutare, tot trebuie sa stii ce avantaje ai cand aplici pe fiecare dintre site-urile de profil.

 

eJobs.ro – Cel mai mare si mai cunoscut site de recrutare din Romania

Asa cum se mentioneaza si pe Wikipedia, eJobs a fost infiintat in 1999 de catre doi antreprenori, Liviu Dumitrascu si Lucian Despoiu. Daca ai fost in cautarea unui job la inceputul anilor 2000, cu siguranta iti mai amintesti newsletterele eJobs, semnate de fiecare data de Liviu Dumitrascu.

Plaforma a fost creata cu scopul de a moderniza modalitatea de aplicare si a deschis drumul altor platforme cu acelasi profil.

Avantaje candidat: Ai acces la un numar mare joburi, dar si informatii legate de cariera si angajare.

Avantaje angajator: Joburile tale vor fi vazute de catre un numar mare de persoane. Indiferent de tipul de job si domeniu, postul isi poate gasi un candidat potrivit pe acest site.

 

Bestjobs.eu – Recrutare de talente in intreaga Europa

La fel de cunoscut precum eJobs, Bestjobs.eu, proiectul demarat in 2000, “sustine oamenii si companiile sa creasca”, asa cum se mentioneaza pe site. Scopul il reprezinta facilitarea recrutarii de talente pentru companii din intreaga Europa, atat direct, cat si prin agentii.

Avantaje candidat: Poti gasi atat joburi pentru Romania, cat si in strainatate.

Avantaje angajator: Joburile tale vor fi vazute de catre un numar mare de persoane. Indiferent de tipul de job si domeniu, fie ca e vorba de un job in Romania sau in strainatate, postul isi poate gasi un candidat potrivit pe acest site.

 

Trend-Jobs.ro – Mai multe CV-uri pentru candidati, promovare suplimentara pentru companii

Lansata in decembrie 2020, platforma de anunturi de angajare, Trend-Jobs.ro, le ofera candidatilor posibilitatea de a-si crea mai multe CV-uri distincte, pentru a-si sublinia mai bine calitatile, atuurile si experienta pentru jobul la care aplica.

Pentru ca, uneori, poate fi mai dificil sa gasesti locul de munca dorit, multi candidati aplica pentru joburi din domenii diverse, in speranta ca il vor gasi pe cel care sa corespunda cat mai bine asteptarilor. Insa ce impresie ii vei face angajatorului si ce sanse de a fi selectat vei avea daca folosesti un CV general pentru a aplica pentru functia de marketing manager la o companie, dar CV-ul tau subliniaza experienta in vanzari sau in contabilitate?

Cea mai buna varianta e sa folosesti CV-ul care subliniaza cel mai bine experienta ta relevanta pentru jobul la care aplici.

Avantaje pentru candidat: Poti sa iti creezi mai multe CV-uri, pentru a putea aplica folosind CV-ul potrivit pentru jobul potrivit.

Avantaje angajator: Companiile care achizitioneaza pachete de anunturi pe Trend-Jobs.ro beneficiaza de promovarea online a joburilor. In plus, companiile pot solicita un anunt gratuit valabil pana in august 2021.

 

Hipo.ro – Targuri de cariera si recrutare

Asa cum comunica platforma, Hipo.ro se adreseaza profesionistilor si juniorilor cu studii superioare, care isi doresc sa lucreze pentru cele mai ravnite companii din Romania. Site-ul este accesat de peste 500 de mii de utilizatori in fiecare luna, iar printre angajatorii care isi afiseaza anunturile de joburi se numara companii mari, aflate in top 500 al celor mai mari angajatori in Romania.

Avantaje candidat: Ai acces la joburi oferite de companii mari din Romania.

Avantaje angajator: Joburile tale vor ajunge catre un numar mare de persoane, iar candidatii vor fi in mare din spera profesionistilor si a juniorilor cu studii superioare.

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.