office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

Trei motive pentru care nu esti selectat pentru un job

Ti-ai creat un CV si ai aplicat online la joburile dorite, insa nu ai primit niciun raspuns si nicio companie nu te cheama la interviu? Atunci trebuie sa stii care sunt cateva dintre cele mai importante motive pentru care aplicantii nu sunt chemati la interviu sau nu sunt selectati pentru postul disponibil. Experienta sau cunostintele tale ar putea sa nu fie cauza.

Te simti suficient de pregatit pentru a aplica la joburile care iti plac, consideri ca ai suficienta experienta, iti doresti foarte mult sa fii selectat, insa asta nu se intampla. Care sa fie problema?

Nu intotdeauna candidatul cel mai pregatit este si cel selectat

Alexandra Olteanu (Director General All To Know, specialist recrutare si consilier in dezvoltare personala) spune ca “de foarte multe ori gasim un candidat care este potrivit, deci, daca ne uitam doar la el, este manusa pentru job”. Totusi, “daca ma uit cum ar putea sa functioneze profilul acesta in organizatia pe care o am, in echipa pe care o am, cu managerul care are un tip de profil, cu echipa care poate sa aduca mai multa productivitate daca are pe cineva, cu un alt profil decat al candidatului, aplicantul nu va fi ales, in ciuda pregatirii si a experientei. Aici va face diferenta, cu siguranta, ceea ce este cel mai potrivit pentru echipa, organizatia si jobul respectiv”, conchide Alexandra Olteanu.

Nu aplici cu CV-ul potrivit la jobul potrivit

Nu e suficient sa ai un CV general si sa il folosesti pentru a aplica la toate joburile dorite. “CV-ul e important sa nu fie unul general”, spune Alexandra Olteanu, ci “sa aiba elemente reper pentru experienta pe care o ai”. Altfel, e posibil ca experienta ta sa nu fie relevanta sau sa nu fie bine pusa in valoare pentru jobul la care aplici.

Prin urmare, creeaza-ti cate un CV pentru fiecare job pentru care vrei sa iti depui candidatura. Pe Trend-Jobs.ro iti poti crea cinci CV-uri, astfel incat sa poti aplica tintit la cinci joburi, cu CV-ul care se potriveste cel mai bine jobului respectiv.

Nu folosesti cuvinte cheie in CV-urile cu care aplici

“Astazi”, spune Alexandra Olteanu, “cele mai multe selectii de CV-uri se intampla online. Un robotel cauta cuvinte cheie si spune: “acesta este CV-ul”. CV-ul e important sa nu fie unul general, sa aiba cuvinte cheie.” Asadar, vezi care sunt cerintele jobului care te intereseaza si foloseste cuvintele cheie si in CV-ul tau, pentru a-l face mai usor de gasit si pentru a-ti creste sansele de a trece mai departe.

“Cuvintele cheie sunt legate de joburile respective. Pentru zona de process management sau de project management, probabil ca o sa am nevoie de cuvinete cheie legate de” lean” sau “6 sigma”, adica, in functie de tipologia jobului, sunt cuvinte cheie care aduc cumva in evidenta tipul de experienta pe care il ai pe proiectele respective. Sau daca esti in situatia de a cauta un job de management, un cuvant cheie poate sa fie “peste 40 de angajati”, “am coordonat peste 40 de angajati” sau “peste 50”, “peste 20”. Deci cuvintele cheie sunt legate strict de joburi si de cerintele din job.”

 “Angajatorul se uita la experienta, dar, ca sa poata sa vada experienta, iti trebuie un CV bine realizat”, subliniaza Alexandra.

Urmareste interviul complet mai jos

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.