office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

Cum s-a schimbat piata joburilor din Romania

Afacerile, dar si joburile s-au mutat in online si la fel si recrutarea. De altfel, e primul aspect care s-a schimbat in pandemie. Munca de acasa a facut ca holurile sa nu mai aiba aviziere cu joburi la zi si aproape tot ceea ce inseamna recrutare a trecut in online.

Daca vorbim despre procesul de aplicare, acesta nu s-a schimbat foarte mult, tocmai pentru ca selectia se facea si inainte in mare parte online. Site-urile de recrutare au facilitat selectarea candidatilor pe internet atat pentru angajator, cat si pentru candidati.

Robotii ajuta angajatii la alegerea celor mai potriviti candidati

O tendinta o reprezinta folosirea robotilor pentru selectarea de CV-uri potivite. “Un robotel cauta cuvinte cheie si spune: “acesta este CV-ul””, arata Alexandra Olteanu, Director General All To Know, specialist recrutare si consilier in dezvoltare personala, in unui interviu oferit site-ului Trend-Jobs.ro.

“Recomand intotdeauna: uita-te exact ce iti cere jobul si fa-ti CV-ul adaptat in functie de cerintele de job pentru ca pe acelea le vei regasi in selectarea CV-ului.”

Principalele aspecte pe care le urmareste angajatorul la candidati s-au schimbat

“Astazi, daca ne uitam in piata, dar si in studii, principalele aspecte urmarite sunt: flexibilitatea si adaptabilitatea. Astazi, adaptabilitatea a devenit un pilon de baza”, spune Alexandra Olteanu.

Daca in anii anteriori primau calitati precum “abilitatile de project management, abilitatile de comunicare, productivitate si eficienta, capacitatea de a livra rezultate”, astazi, “principalele zone pe care le cauta angajatorii sunt: flexibilitate, adaptabilitate, capacitatea de a te plia usor pe noi conditii de job, pe noi contexte de munca, vezi transferul de la office la work from home, vezi capacitatea de a trece de la intalniri face to face in online. Elemente pe care pana acum le stiam a fi importante astazi au devenit esentiale”, conchide specialistul in recrutare.

Recrutarea online va ramane si post Covid

Potrivit Linkedin.com, 81% dintre recrutori sunt de acord cu faptul ca recrutarea virtuala va continua si dupa incheierea pandemiei de Covid-19. Acelasi studiu arata ca 70% dintre acestia sunt de parere ca recrutarea online, folosind interviurile video, va deveni noul standard.

De altfel, e posibil ca tinerii aflati la primul job sa nu aiba niciodata parte de un interviu fata in fata, ci doar online si sa treaga pragul sediului companiei doar dupa ce sunt recrutati. Sau poate nici atunci avand in vedere ca munca de acasa e posibil sa se pastreze pe o perioada mai lunga mai ales deoarece, conform Kaspersky.com, aceasta ar creste productivitatea cu 20%.

Daca esti angajator, creeaza-ti un cont pe Trend-Jobs.ro si solicita un anunt gratuit de recrutare. Vezi mai jos cum iti poti crea cont.

In cazul in care vrei sa afli mai multe despre piata muncii, recrutare si de ce sa tii cont daca vrei sa creezi un CV eligibil, urmareste interviul de mai jos:

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.