office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

Employer branding – cum poti construi o strategie de succes

Mai bine de 80% dintre angajatori se plang de faptul ca gasirea oamenilor talentati devine o munca anevoioasa. De asemenea, ei sa plang de concurenta masiva si de lipsa lucratorilor calificati si experimentati.

Aceste lucruri obliga companiile sa investeasca, mai mult ca niciodata, in strategii de employer branding eficiente, capabile sa atraga si sa pastreze angajati talentati si valorosi. Firmele care nu isi vor schimba abordarea in ceea ce priveste gestionarea talentelor, vor avea mult de pierdut.

Prin urmare, necesitatea de a aplica noi metode de recrutare si pastrare a angajatilor a devenit stringenta, iar firmele trebuie sa investeasca in prezent atat in imaginea marcii, cat si in reputatia de bun angajator.

Iata cateva etape de baza care pot ajuta la imbunatatirea strategiei de employer branding.

Intelegerea importantei strategiei de employer branding

Cea mai buna cale pentru a intelege de ce este atat de importanta strategia de employer branding este sa gasesti un raspuns cat mai concludent la intrebarea: “De ce ar vrea un candidat sa lucreze pentru mine si nu pentru concurenta?”

Cu siguranta salariul poate fi un criteriu, dar nu pe termen lung. Pentru a-i atrage si a-i fideliza, angajatii au nevoie si de alte satisfactii decat cele financiare. Deseori ei isi doresc sa lucreze intr-o firma despre care s-au auzit lucruri bune si cauta un angajator care isi respecta personalul si se conduce dupa anumite valori.

De aceea, daca vrei sa atragi persoane talentate, este esential sa creezi o reputatie cat mai buna pentru firma, iar aceasta trebuie sa fie onesta si sa reflecte realitatea.  

Permite angajatilor tai sa se exprime

Promovarea libertatii de exprimare a angajatilor, a calitatilor si punctelor lor forte, acceptarea diferentelor de opinii si dreptul la opinie sunt esentiale pentru a stimula creativitatea. De asemenea, sunt elemente cheie pentru motivarea lor si cresterea productivitatii.

Permitand angajatilor tai sa se exprime, ascultandu-le opiniile si tinand cont de ideile lor, ai sanse mari sa obtii cele mai bune rezultate. Oamenii lucreaza mult mai bine cand stiu ca sunt apreciati si ca ceea ce fac conteaza.

Acest lucru va promova imaginea ta de angajator bun si este o strategie esentiala pentru employer branding.

Ofera personalului si candidatilor cea mai buna experienta posibila

Internetul este un mijloc de propagare rapida a parerii pe care personalul tau o are despre compania la care lucreaza. Poti sa fii sigur ca aceste marturii influenteaza modul in care firma este perceputa de candidatii care cauta un loc de munca.

Prin urmare, daca angajatii tai au sau avut o experienta pozitiva in cadrul firmei, ai sanse mai mari ca imaginea ta de bun angajator sa fie pusa intr-o lumina favorabila.

Opiniile negative nu sunt bune pentru employer branding, iar angajatii nemultumiti nu vor avea retineri in a-si exprima opinii. Datorita canalelor de socializare, in scurt timp toata lumea va stii ce fel de angajator esti. De aceea, companiile trebuie sa isi trateze cu respect nu numai clientii, ci si angajatii.

Mai mult, asigura-te ca toti candidatii care aplica pentru un job disponibil in compania ta au parte de o experienta pozitiva. Poti face acest lucru prin inovarea si modernizarea procesului de recrutare.

Fii cu un pas inaintea concurentei

Daca vrei sa ai un employer branding puternic si atractiv, investeste in tehnici de recrutare moderne, anticipeaza ceea ce va urma si fii intotdeauna cu un pas inaintea concurentei. Daca nu vei face acest lucru, pe langa faptul ca risti sa pierzi din autoritate si reputatie, sansele de a atrage cei mai buni angajati se reduc dramatic, pentru ca ei se vor orienta catre alte companii care au un employer branding mai bine pus la punct decat tine.

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.