office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

4 strategii de employer branding pe care orice recrutor ar trebui sa le adopte

Pentru a atrage cei mai buni candidati posibili pentru pozitiile pe care le are disponibile, angajatorul ar trebui sa fie bine vazut si sa aiba o imagine cat mai atragatoare, iar acest lucru poate fi realizat prin strategii bine puse la punct.

Iata trei strategii de employer branding care pot ajuta firmele sa atraga oameni talentati si valorosi si sa gaseasca angajatul mult dorit.

Construieste-ti pagina “Despre noi”

Pagina “Despre noi” ar trebui sa reflecte imaginea firmei, sa o completeze si sa o sustina. Posteaza aici videoclipuri si marturii ale angajatilor si ofera-le candidatilor o perspectiva asupra companiei tale. De asemenea, descrierea postulurilor disponibile din pagina “Cariere” trebuie sa fie clara si concisa si sa acopere toate responsabilitatile si cerintele de baza.

Tototdata, pentru ca majoritatea persoanelor aflate in cautarea unui job folosesc mobilul, asigura-te ca site-ul tau este responsive.

Creeaza continut de calitate

Continutul de pe site-ul de prezentare este extrem de important si totodata se refera la una dintre cele mai eficiente strategii de employer branding. Acesta le permite candidatilor sa afle mai multe despre angajator si joaca un rol crucial in decizia de a aplica sau nu pentru un loc de munca oferit de acesta.

Foloseste fraze scurte si cat mai concise pentru ca textul sa fie usor de parcurs si sa nu piarda interesul cititorului. Evita paragrafele lungi, care pot fi dificil de urmarit pe mobil si asigura-te ca informatiile sunt edificatoare si usor de inteles.

Foloseste imagini si videoclipuri

Pentru ca o imagine poate face cat 1000 de cuvinte si, totodata, creste semnificativ atractivitatea site-ului, posteaza pe site-ul companiei imagini cu biroul si cu angajatii. Pentru a crea o impresie placuta, acestea trebuie sa fie cat mai luminoase si mai profesional realizatate.

De asemenea, nu uita ca videoclipurile sunt viitorul promovarii online si o parte cruciala in strategiile de employer branding. Investeste in crearea videoclipurilor de calitate care sa dovedeasca modul in care iti sustii angajatii si sa consolideze imaginea companiei tale.

Apeleaza la propriii angajati pentru recomandari

In procesul de selectie a persoanelor talentate si valoroase, angajatii pe care ii ai sunt cele mai puternice atuuri ale tale. Prin urmare, nu uita sa ii incluzi in strategia de employer branding.

Incurajeaza-i sa partajeze in reteaua lor de prieteni si cunostinte anunturile cu locurile de munca disponibile din cadrul companiei. De asemenea, ia in calcul implementarea unui sistem de recompensare a celor care te ajuta sa gasesti candidatii potriviti.

O alta metoda care implica suportul angajatilor consta in incurajarea lor de a posta pe paginile de socializare, pe pagina de Facebook a firmei sau pe site-ul de prezentare a acesteia, review-uri pozitive si oneste despre locul lor de munca si companie.

Daca vei lua in considerare aceste patru strategii de employer branding, atunci esti pe drumul cel bun pentru a ajunge un angajator puternic, capabil sa atraga candidati valorosi. 

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.