office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

4 moduri in care inteligenta artificiala ajuta la strategia de employer branding

Un employer branding puternic ajuta organizatia sa creeze o cale de angajare fiabila si durabila. Reputatia de bun angajator este creata de imaginea firmei, dar si de experientele angajatilor si ale candidatilor pentru joburi. Totodata, este esentiala pentru a putea atrage talente de top si a le pastra pe termen lung.

In prezent, din ce in ce mai multe companii apeleaza la inteligenta artificiala pentru a-si construi marca de bun angajator, aceasta avand un rol esential in strategiile de employer branding.

Iata patru moduri in care AI imbunatateste procesul de recrutare, imaginea angajatorului si experienta generala a candidatilor.

Ajuta la selectarea candidatilor

Selectarea candidatilor este printre primele forme de utilizare a inteligentei artificiale in procesul de recrutare. Daca pentru joburile pentru care exista sute sau chiar mii de candidati viabili, selectarea manuala este o sarcina coplesitoare si de durata, AI poate usura considerabil procesul, eficientizandu-l si reducandu-l la numai cateva secunde.

Insa, cel mai mare beneficiu al folosirii inteligentei artificiale in procesul de selectie consta in capacitatea de a gasi rapid candidatii care corespund cerintelor job-ului. 

De asemena, ajuta la crearea profilului candidatului ideal, permite gestionarea eficienta a relatiilor dintre acesta si HR si imbunatasete considerabil politicile de recrutare, angajare si pastrare a angajatilor.

Personalizeaza recrutarea

AI consolideaza relevanta candidatilor pentru un anumit loc de munca, si, totodata, ajuta angajatorul sa creeze o oferta atractiva care tine cont de experienta reala si valorile candidatilor. Altfel spus, ajuta angajatorul sa creeze o fisa a postului care transforma solicitantii pentru un anumit loc de munca in candidatii perfecti.

Cand candidatul isi incarca CV-ul pe pagina “Cariere” a companiei, datorita inteligentei artificiale, aceasta le va arata joburile disponibile care se potrivesc cu abilitatile lor. Acest lucru va crea o prima impresie pozitiva pentru candidati si usureaza procesul de selectie.

Procesul de recrutare este obiectiv si lipsit de prejudecati

Companiile care iau in considerare doar persoane cu un anumit profil au reputatia de angajatori subiectivi. Chiar daca tendinta nu este intentionata si constienta, poate influenta negativ rezultatele recrutarii, acest lucru fiind in detrimentul firmei.

Exista cateva moduri in care AI ajuta la crearea unui proces de angajare echitabil si obiectiv. In primul rand, poate ascunde date, cum ar fi cele despre varsta, sexul, etnia, locul nasterii, facultatea urmata sau orice alta informatie care ar putea declansa prejudecatile si ar face procesul de selectie subiectiv.

In plus, AI se poate folosi pentru auditul practicilor de recrutare ale unei companii si imbunatatirea acestora. Astfel se pot face corectiile necesare, pentru ca la urmatoarea runda de angajare sa nu mai fie exclusi candidati valorosi.

De asemenea, AI ofera instrumente de verificare a anunturilor de angajare care trebuie sa aiba un limbaj neutru.

Permite utilizarea chatbot-urilor pentru candidati

Chatbot-urile sunt printre cele mai vizibile aplicatii ale inteligentei artificiale in procesul de recrutare. Indiferent daca este vorba despre completarea unei cereri sau  formalitatile de angajare, acestea ajuta candidatii sa navigheze prin etapele procesului. De asemenea, pot colecta informatii adresandu-le candidatilor intrebari initiale de selectie, raspund intrebarilor celor mai frecvente primite de la acestia si ii ajuta sa isi programeze interviul.

Candidatii se asteapta sa interactioneze cu chat-urile, iar companiile care le implementeaza fac o prima impresie favorabila, acest lucru ajutand la consolidarea employer brandingului. Intrucat concureaza pentru a recruta si a atrage talente, companiile capabile sa se conecteze eficient si rapid cu candidatii calificati pentru job-urile disponibile au un avantaj considerabil.

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.