office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

4 companii de top care si-au pus la punct strategia de employer branding

In prezent, majoritatea companiilor mari se plang ca gasesc greu oameni calificati si talentati, dornici sa lucreze pentru ei. Acest lucru este justificat de concurenta acerba pe nisa lor de activitate, dar si de calitatea marcii angajatorului sau de modul in care acesta este privit pe piata locurilor de munca.

O strategie eficienta pentru a rezolva aceasta problema este cea de employer branding care imbunatateste modul in care o firma este vazuta atat de proprii angajati, cat si de posibilii candidati pentru un job in acea firma. Este o notiune care implica o strategie complexa de dezvoltare a marcii angajatorului, de a atrage candidati talentati si, totodata, de ai mentine pe termen lung.

Si, pentru ca in prezent, daca nu actionezi nu poti face fata concurentei, mai multe companii din lume au pus deja la punct strategii eficiente de employer branding pentru a atrage, recruta si pastra cei mai talentati si mai buni angajati si candidati.

Iata cateva dintre acestea.

Vodafone

Vodafone este un exemplu de companie care, desi are succes, dupa o analiza atenta a stabilit ca trebuie sa faca ceva pentru a-si pastra imaginea de angajator bun. A chestionat peste 40.000 de angajati pentru a afla cum privesc compania Vodafone ca angajator si a folosit rezultatele pentru a-si crea un profil mai atractiv. Astfel, si-a sporit sansele de a atrage talente noi si de a le pastra pe cele pe care deja le avea.

Unilever

Este o alta companie care si-a construit imaginea si succesul in employer branding prin statutul pe care il detine in industria in care activeaza. Concentrandu-se pe evidentierea reputatie si a imaginii pe care o are, aceasta a reusit sa dobandeasca imaginea de angajator atractiv pentru potentialii recruti, dar si sa creasca gradul de motivare al angajatilor deja existenti.  

In plus, in ultimii ani, Unilever a adoptat obiceiul de a raspunde la fiecare opinie pozitiva sau negativa lasata pe Glassdoor – un site dedicat marturiilor angajatilor din diverse companii. Acesta disponibilitate de a raspunde tuturor angajatilor si de a folosi recenziile acestora pentru a imbunatati conditiile de lucru, a mentinut compania in primele pozitii in clasamentele cu cele mai bune locuri de munca din Marea Britanie.  

L’Oreal

In 2013, L’Oreal a dovedit valoarea plasarii angajatilor in centrul strategiei de employer branding. Dupa ce au depasit numarul de 300.000 de adepti pe LinkedIn, au inceput sa evidentieze marturiile, succesele si abilitatile membrile echipei lor din intreaga lume. De asemenea, au facut publice locurile de munca disponibile, punand in prim plan beneficiile si oportunitatile pe care le ofera candidatilor. Vorbind prin proprii angajati, ei au avut o abordare extrem de eficienta si si-au construit in cativa ani marca de angajator de incredere.

Heineken

Heineken a lansat la inceputul anului 2019 campania Going Places care se concentreaza pe sarbatorirea povestilor si a dezvoltarii a 33 dintre angajatii lor din diverse colturi ale lumii.

In urma studiilor realizate pentru a stabili valorile pe care le reprezinta marca lor, compania a ales trei piloni: autenticitatea, transcedenta si managementul pe termen lung al margii de angajator. Toate acestea au fost folosite in campania demarata si au inspirat si incurajat angajatii din toata lumea sa isi deblocheze si valorifice in cadrul firmei potentialul si creativitatea.

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.