office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

7 avantaje pe care le are munca de la distanta

Munca de la distanta a inceput sa fie tot mai cautata atat de catre companii, cat si de catre cei care se afla in cautarea unul loc de munca. Desi multi dintre angajati isi doreau pana in prezent sa lucreze mai mult din confortul casei lor, pandemia care a luat amploare de la sfarsitul anului 2019 a facut ca acest vis sa devina realitate.

Munca de acasa presupune indeplinirea acelorasi sarcini pe care le faceai si la birou, insa exista anumite diferente, mai exact avantaje pe care le ofera atat angajatilor, cat si angajatorilor.

Este adevarat, munca de acasa nu a fost intotdeauna un subiect la mare cautare, ci acest tip de munca a fost realizabil, destul de brusc, din primavara anului 2020. Intre timp, pentru o mai buna productivitate si eficienta, au fost dezvoltate si puse la dispozitia angajatorilor si angajatilor mai multe aplicatii, instrumente si pachete de lucru.

Iata care sunt avantajele pe care le ofera munca de la distanta:

1. Flexibilitatea orelor de lucru

Un avantaj destul de important atunci cand vorbim despre munca de la distanta, pe care multi angajati il considera benefic, este flexibilitatea. Astfel, cei care lucreaza de acasa si nu de la birou au posibilitatea sa isi organizeze mai usor timpul de lucru. Acestia pot sa se bucure de timpul lor liber prin realizarea de activitati casnice ori de alte treburi personale pe care daca mergeau la birou le era aproape imposibil sa le realizeze.

2. Performanta mai ridicata

Munca de acasa este mult mai productiva decat cea de la birou, fapt ce s-a demonstrat in multe studii. Acest lucru este valabil deoarece angajatii nu se mai simt constransi de sefi sau de colegi, acasa avand liniste si tot confortul necesar. Astfel performanta in munca prestata creste si vor da randament mult mai mare in ceea ce fac.

3. Lipsa deplasarii pana la munca

Cei care lucreaza de la distanta se bucura de faptul ca nu mai trebuie sa se deplaseze pana la munca. Evitarea navetei este un beneficiu destul de important pentru toti angajatii care lucreaza de acasa, pentru ca in general se pierde mult timp pe drum pana la si dinspre munca. Pe scurt, ii ajuta sa economiseasca timp si bani, dar si sa evite stresul intarzierii la birou si blocajului in trafic.

4. Cresterea starii de bine

Datorita faptului ca lucreaza din confortul casei si au o flexibilitate asupra muncii pe care o presteaza, angajatii incep sa se simta mai relaxati si mai fericiti. Faptul ca pot avea control asupra ceea ce fac si isi organizeaza munca asa cum doresc este un beneficiu major pentru starea lor de bine care la randul ei are un impact pozitiv si asupra calitatii muncii.

5. Mentinerea echilibrului viata persoanala – munca

Un aspect destul de important pe care orice angajat si-l doreste se refera la mentinerea unui echilibru intre viata personala si munca. Acest aspect este la fel de important ca si un salariu bun, lucruri la care aspira orice angajat si sunt strans legate de stabilitatea intr-o companie. Cei care muncesc de la distanta se pot bucura de faptul ca este mult mai usor sa isi stabileasca singuri acest echilibru, fara sa mai depinda de un program fix.

6. Mese regulate

Un alt avantaj destul de important atunci cand ne referim la munca de acasa este legat de alimentatie. Astfel, cei care lucreaza de acasa si au un program flexibil, pot sa ia si mesele regulate. Un beneficiu extrem de important pe cei care erau constransi de programul de munca sau de termenele limita si sareau peste orele de masa ori nu luau gustari sanatoase.

7. Cheltuieli mai putine

Un beneficiu deosebit de important pentru companii se refera la faptul ca, daca angajatii lucreaza de acasa, cheltuielile sunt mult reduse. In acest caz scad atat costul cu facturile la utilitati, cat si cele cu chiria pentru spatiul unde sunt birourile, echipamente noi si diferite consumabile sau chiar pentru intretinerea masinilor de serviciu.

Numarul celor care pot lucra de acasa si carora le este permis acest lucru este in crestere, iar experienta acestora este foarte buna. Acest fapt nu inseamna ca ei vor lucra exclusiv de acasa in viitor, dar au aceasta sansa benefica care aduce foarte multe avantaje cu sine, iar tehnologia imbunatatita a incurajat angajatorii sa isi sustina angajatii in a face acest pas si a-si asuma aceste responsabilitati.

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.