office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

Cele mai atractive beneficii pe care le pot oferi companiile angajatilor sai si familiei lor

Nu este niciun secret faptul ca angajatii sunt in cautarea de pachete de beneficii cat mai atractive atunci cand aleg un loc de munca. Majoritatea angajatorilor s-au conformat cerintelor si au inceput sa conceapa un plan in acest sens, de a atrage cat mai multi candidati pentru posturilor lor, care ulterior sa devina angajati. 

Personalul unei companii este o resursa foarte importanta pentru a genera vanzari si pentru ca acea afacere sa functioneze, de aceea beneficiile reprezinta un factor important pe langa salariul oferit.

Fidelizarea angajatilor se poate realiza prin adoptarea unor beneficii atractive pentru acestia, dar si pentru familiile lor. Vezi care sunt cele mai dorite beneficii pentru majoritatea angajatilor, aspecte care devin un criteriu atunci cand aleg un loc de munca.

Masina de serviciu sau decontarea transportului

Ca si companie poti atrage un candidat pentru angajare daca ii oferi masina de serviciu sau ii decontezi integral transportul de acasa si catre casa. Acest beneficiu este de mare ajutor mai ales daca firma se afla la o distanta mare fata de centrul orasului sau daca angajatul locuieste prea departe.

Vacante si abonamente medicale pentru familiile angajatilor

De ceva timp, companiile au inceput sa extinda beneficiile angajatilor si sa ofere si familiilor acestora posibilitatea sa se bucure de gratuitati. Astfel, o firma poate sa ofere abonamente medicale pentru sot/sotie si copiii lor sau chiar sa plateasca pentru tabere de vara pentru copii.

Program de lucru flexibil sau de acasa

Un beneficiu care contribuie la scaderea stresului si la acordarea unui sentiment de libertate pentru angajat este programul de lucru flexibil sau chiar posibilitatea de a lucra din confortul casei macar cateva zile pe saptamana.

Cursuri de specializare si certificare platite de companie

Pe langa faptul ca au ocazia sa iasa din mediul organizational, orice angajat va aprecia faptul ca firma investeste in educatia lui si ii ofera posibilitatea sa participe la cursuri de certificate oferite chiar de catre compania in care lucreaza.

Prime pentru vacante

Exista companii care ofera angajatilor sai prime pentru vacante, astfel atunci cand acestia au concediu beneficiaza de o calatorie in tara sau in strainatate aleasa de ei, pe cheltuiala companiei. Un beneficiu pe care orice angajat si l-ar dori.

Masa de pranz, fructe, cafea si ceai

Alte beneficii pe care le pot oferi angajatorii pentru ca angajatii lor sa fie incantati sunt chiar cele referitoare la o masa calda asigurata si healthy bar cu fructe proaspete, dar si posibilitatea de a avea la discretie cafea si ceai.

Abonamente la sali de fitness sau la SPA si masaj

Pentru ca mediul de lucru poate deveni de multe ori stresant, angajatii au nevoie si de momente de relaxare. Pentru ca unii dintre acestia poate nu isi permit, compania se poate gandi sa le ofere abonamente la sali de sport sau la masaj.

Discounturi la anumite produse de ingrijire personala sau carti

Un alt mod inedit prin care o firma isi poate recompensa angajatii este acela de a le oferi vouchere sau carduri cu discounturi pentru a-si achizitiona diferite produse pentru uz personal de la anumite companii cu care pot incheia parteneriate.

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.