office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

Beneficii non-financiare pentru motivarea angajatilor

Nu toate companiile isi permit cresteri salariale sau oferirea de bonusuri in bani pentru a-si motiva angajatii. Chiar si in acest caz, exista variante non-financiare de beneficii pe care le poti oferi angajatilor tai, pentru a-i motiva sa ramana in cadrul companiei si sa dea acelasi randament.

Pentru ce beneficii non-financiare opteaza companiile

Intrebati de Trend-Jobs.ro cum isi motiveaza non-financiar angajatii, reprezentantii site-ului Woman2Woman.ro spun ca, pe langa neneficiile financiare, au apelat si la alte modalitati de a-si motiva angajatii. Fie ca era vorba despre cursuri de perfectionare sau dezvoltare personala, fie de zile libere suplimentare platite, fie de suplimentarea dotarilor si a decorurilor din birourile angajatilor. Pentru ca majoritatea colaboratorilor muncesc de acasa, acestea au fost privite ca niste cadouri suplimentare.

“Nu e greu sa negociezi bartere cu alte companii, pentru a le oferi angajatilor beneficii suplimentare. Chiar si in cazul in care nu dispui de un buget in bani pe care sa il oferi ca bonus, exista o serie de beneficii pe care le poti oferi angajatilor, care sa ii bucure si pe care sa le aprecieze”, au declarat reprezentantii Woman2Woman.ro.

In cazul in care angajatii presteaza activitatile la sediul companiei, exista si alte variante de recompensare. Google, de exemplu, obisnuia sa le ofere angajatilor pranzul gratuit, dar si acces la zone cu snack-uri, cafea si multe optiuni de mic dejun, pranz sau cina, in functie de programul angajatilor. Chiar daca acestea nu sunt considerate beneficii financiare, ii scutesc pe angajati de multe cheltuieli.

Si alte companii din Romania au optat pentru crearea de cantine proprii, unde sa ofere fie mancare gratuita, fie la preturi extrem de mici, care sa nu incarce si mai mult bugetul angajatilor.

Alte companii asigura nu doar meniul zilnic, ci si transportul angajatilor si zone de relaxare la sediul firmei. Aici poate fi vorba de spatii de relaxare cu muzica si canapele confortabile sau Sali de jocuri electronice, ping-pong si nu numai.

In Japonia, spre exemplu, exista spatii de somn, unde angajatii pot sa se odihneasca in timpul serviciului, atunci cand simt nevoia. Ulterior, acestia au un randament mai mare si o stare mai buna.

In pandemie, munca de acasa, programul flexibil, livrarea pranzului la domiciliu sau zone sigure si cat mai atractive pentru desfasurarea activitatii pentru cei care nu pot lucra de acasa ar trebui luate in calcul de catre angajatori.

Sursa: Trend-Jobs.ro

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.