office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

Vrei sa iti cresti echipa? Iata cum iti recrutezi oameni noi in mod eficient

Dezvoltarea companiilor duce la nevoia de crestere a echipei. Insa pentru ca firma sa isi pastreze rezultatele bune e nevoie de angajati pregatiti, care sa munceasca si sa aiba rezultate. Asa ca se pune problema: unde gasim angajati buni, care sa poata contribui la cresterea profitabilitatii companiei?

Cu siguranta ca angajatorii s-au lovit de multe ori de problema gasirii unor ungajati capabili si interesati sa aduca rezultate palpabile. Multi dintre candidatii la un job pun accentul pe beneficiile proprii, unii chiar isi negociaza la sange salariul inca dinainte de angajare, insa renunta la scurt timp sau nu reusesc sa se achite onorabil de task-urile pe care le au. Si situatia pare sa fie din ce in ce mai intalnita in ultima vreme.

Potrivit Trend-Jobs.ro, chiar daca in 2020 salariul de baza minim brut pe tara este de 2230 de lei, 2350  pentru studii superioare sau 3000 de lei in constructii, de cele mai multe ori, angajatorii pluseaza mult, sperand ca in acest mod vor atrage candidatii potrivititi. Totusi, chiar si in aceste conditii, candidati prea putin pregatiti, cu pretentii salariale mari nu reusesc sa se adapteze unui job si sa ofere companiei beneficiile pentru care sunt platiti.

Astfel, companiile sunt oarecum constranse sa vada un numar cat mai mare de candidati si de CV-uri, astfel incat sansele de a gasi echipa potrivita sa creasca. Insa unde poti gasi angajati potriviti pentru compania ta?

1.Angajatii buni pot recomanda candidati potriviti

Poate fi o practica utila in teorie, insa, in realitate, prea putini dintre angajatii pe care ii ai deja au apropiati potriviti pentru joburile disponibile. In plus, in cadrul relatiilor de familie sau de prietenie concurenta de la job poate interveni intr-un mode negativ. Astfel, multi dintre angajati prefera sa isi delimiteze viata personala de cea profesionala si nu se grabesc sa recomande un apropiat pentru un job disponibil.

O alta problema ar fi ca un angajat care va recomanda o persoana pentru o pozitie disponibila se va simti raspunzatoare in cazul in care acea persoana nu va avea rezultatele asteptate.

2.Anunturi de angajare pe site-urile de profil

Site-urile de anunturi dedicate joburilor, asa cum e Trend-Jobs.ro, pot sa ajute in procesul de recrutare nu doar prin oferirea de gazduirea a anunturilor, cu si prin metode suplimentare de promovare a ofertelor de angajare.

Fie ca e vorba despre trimiterea anuntului catre baza de date proprie, fie prin anunturi platite pe Google, exista o multime de variante de promovare suplimentara care pot scuti angajatorii de efortul recrutarii.

3. Agentiile de recrutare

Astfel de agentii pot ajuta comapniile sa isi gaseasca personal, insa taxele pentru obtinerea acestor angajati sunt mai mari. In general, agentiile sunt recomandate in cazul pozitiilor de top management, unde merita sa investesti mai mult intr-un aangajat de care ai nevoie intr-o pozitie cheie.

Chiar si asa, obtinerea unui candidat potrivit nu garanteaza faptul ca efortul financiar va merita, pentru ca acel nou angajat poate parasi compania oricand, lasand-o in aceeasi situatie.

Sursa: Trend-Jobs.ro

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.