office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

4 abilitati de care ai nevoie pentru a face fata unui job remote

Pandemia a fortat majoritatea companiilor sa isi trimita angajatii sa lucreze de acasa, iar acest mod de lucru a devenit pentru multi dintre ei mult mai atragator. Prin urmare, nu este de mirare ca munca de la distanta si job-urile remote sunt din ce in ce mai cautate.

Pentru a evita fluctuatiile de personal, profesionistii din departamentul resurse umane trebuie sa tina cont de faptul ca joburile online necesita abilitati speciale pe care trebuie sa le identifice in timpul procesului de recrutare. Vom vedea in continuare care sunt provocarile cu care vine munca de la distanta si ce abilitati sunt necesare pentru a le face fata cu succes.

Independenta si capacitate de organizare

Trebuie avut in vedere ca munca remote poate insemna productivitate neintrerupta, dar si momente lungi de singuratate, fara conversatii cu colegii, distrageri sau ajutor rapid in situatiile dificile. Colaborarea are loc prin ecranul unui computer si necesita un anumit nivel de independenta si capacitate de  organizare.

Munca de acasa ofera angajatilor mai multa libertate, ii scuteste de naveta si de necesitatea de a purta tinute office. In vreme ce unii candidati considera acest lucru un avantaj, altii il percep ca pe un real discomfort. Primii sunt cei independenti care se vor bucura de ideea de a nu fi deranjati de colegi sacaitori si sunt capabili sa se organizeze eficient. Ceilalti sunt de obicei cei care nu agreeaza ideea de a lucra singuri si care nu se pot organiza pentru a fi eficienti.

Capacitatea de a colabora cu cei din jur cand este necesar

Companiile apreciaza angajatii independenti care nu au nevoie de ajutor pentru a-si face singuri treaba. Acestia pot deveni repede eficienti, dar si foarte izolati si singuratici si, cand va fi nevoie de ei pentru a lucra in echipa, s-ar putea sa nu mai faca fata pentru ca nu pot comunica eficient cu colegii.  

Prin urmare, candidatii pentru munca remote trebuie sa fie independenti, dar si sa fie team playeri eficienti cand este necesar. Astefl, ei vor putea sa lucreze singuri, dar si in echipa pentru a atinge obiectivele comune ale firmei si totul va functiona in directia buna.

Capacitate de automotivare

Cand lucrezi de acasa, departe de sefi sau de colegi, trebuie sa existe constant un impuls interior care sa te motiveze sa fii productiv pentru a finaliza taskurile si a-ti atinge obiectivele. Un angajat care nu se poate automotiva si are nevoie constant sa i se spuna ce trebuie sa faca este nepotrivit pentru munca remote. Pentru acest tip de job sunt potriviti cei care au constienta valorii de sine si stiu care sunt factorii lor motivanti.  

Oamenii pot fi motivati de perfectionism, dorinta de implinire, stimulente externe sau evitarea esecului intr-o anumita situatie. Ca angajator, daca stii care sunt factorii motivanti pentru oamenii din echipa ta, va fi simplu sa obtii de la ei ce este mai bun.

Abilitati solide de comunicare

Munca la distanta se bazeaza in mare masura pe comunicarea scrisa, audio sau video. In prezent exista o multime de platforme de comunicare prin scris sau prin audio-video si anagjatii trebuie sa aiba abilitatea de a le folosi cat mai eficient. Doar asa se poate mentine echipa conectata si se va putea lucra la proiecte chiar si de la distanta.

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.