office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

N&B

Servicii integrate de management medical
(0)
Urmareste
Despre companie
Odată cu apariția serviciilor medicale private, în special cu aparația spitalelor/policlinicilor private, standardul calității în acordarea servicilor medicale a crescut.Se dorește ca în viitorul apropiat serviciile de sănătate din România să fie în concordanță cu serviciile de sănătate acordate în statele membre a Uniunii Europene. Prin implementarea sistemelor de acreditare a serviciilor de sănătate acceptate la nivel european se vor îndeplini condițiile de liberă circulație a pacientului, adică accesibilitatea acestora la servicii medicale paneuropene. Se va realiza o bază de date cu cabinetele acreditate pe teritoriul european, iar pacientul va putea alege dintre ofertele de servicii medicale.

Echipa noastră dorește să întâmpine nevoile Dvs. prin acordarea asistenței în organizarea serviciilor medicale private în următoarele domenii:

Ø Sprijin în procesul de autorizare/acreditare (ex. sprijin în implementarea standardelor de calitate de tip ISO 9001, standarde de calitate impuse de ANMCS, standarde de calitate pentru laboratoare impuse de către RENAR, al mediului ISO 14001, al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale OHSAS 18001, al securității informaţiilor ISO/IEC 27001- etc.) prin realizarea documentaţiei aferente şi asistenţă în implementare.

Ø Sprijin în prezentarea corectă a serviciilor medicale oferite

Ø Sprijin în realizarea campaniilor de marketing

Ø Construirea, modernizarea, extinderea spațiilor de servicii medicale prin design personalizat

Ø Dotarea cu active corporale, necorporale, inclusiv instrumente de comercializare on-line;

Ø Sprijin în achiziționarea corectă de echipamente medicale (aparatură, utilaje, instalații de lucru, mobilier, echipamente informatice, birotică etc.)

Studiile clinice reprezintă o temă de actualitate în lumea medicală din România, deoarece din ce în ce mai mulți medici realizează că prin participarea lor în studii clinice au acces la informații de ultimă oră, terapii de ultimă generație și nu în ultimul rând la o sursă de finanțare a cabinetelor, clinicilor în care ei își desfășoară activitatea.

Studiile clinice reprezintă totodată un beneficiu și pentru pacient, în special în ceea ce privește accesul direct și imediat la terapii inovatoare.

Ø Sprijin în atragerea studiilor clinice

Ø Sprijin în desfășurarea studiilor clinice

Ø Pregătirea unității pentru vizite de monitorizare sau audit

Ø Consiliere în cazul abaterilor de la protocol sau probleme de reglementare.

0 Review

Evaluati aceasta companie (Inca nu are niciun review)

N&B a postat 1 job

N&B

Servicii integrate de management medical
(0)

Contacteaza-ne

https://trend-jobs.ro/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=462b5

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.