office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

Global Archive Management

(1)
Urmareste
Despre companie

Cu o vechime în piață de peste 17 ani, compania Global Archive Management este una din pionierii acestui domeniu de activitate în România, menținându-și o poziție fruntașă în top 5 companii de profil din România. Principalul serviciu pe care îl oferim este cel de păstrare, conservare și depozitare documente, dezvoltând separat și servicii conexe pentru a oferi soluții complete pentru clienții noștri.

Astfel, portofoliul complet de servicii este:

+ Păstrare, conservare și depozitare documente;

+ Prelucrare arhivistică;

+ Scanare documente;

+ Arhivare Electronică;

+ Utilizare documente.

Avem în acest moment trei depozite construite, proprietatea noastră, de o suprafață totală de peste 6.000 de mp. Clienții noștri ne aleg pentru că le oferim servicii de bună calitate, asigurăm securiatea documentelor la cele mai înalte nivele, totodată oferindu-le și costuri competitive. Dacă doriți să ne vizitați, tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un e-mail pe adresa info@archive.ro și vă vom face un tur al spațiilor noastre.

1 Review

Evaluati aceasta companie ( 5 bazat pe 1 Review )

 1. angajat

  Raport munca/viata
  Beneficii
  Management
  Cultura si valori
  De Global Archive Management

  Colectiv tanar si atmosfera placuta

Aceasta companie nu are joburi active

Contacteaza-ne

https://trend-jobs.ro/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=94377

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.