office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

Cele mai bune cursuri IT

În era digitală, tehnologia este omniprezentă în toate aspectele vieții noastre şi, din acest motiv, cariera în domeniul IT și cele mai bune cursuri IT sunt din ce în ce mai atractive în întreaga lume. Acest lucru este justificat de faptul ca joburile din acest domeniu sunt multe și variate, dar și de faptul că salariile depășesc în general 2000 de euro pe lună. 

Indiferent dacă ești un programator experimentat sau începător, există o mulțime de cursuri de IT cu angajare la final, care te ajută să îți îmbunătățești abilitățile și să avansezi în carieră. Cursurile IT acreditate oferă oportunitatea de a învăța noile tehnologii și de a dobândi competențe, de a-ți îmbunătăți CV-ul și de a obține un avantaj competitiv pe piața muncii.

Iată care sunt în prezent câteva dintre cele mai bune cursuri IT pentru începători sau avansaţi care te vor ajuta să-ți dezvolți abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea succes în domeniul tehnologiei.

 

Harvard CS50: Introducere în știința computerelor

CS50 este unul dintre cele mai populare cursuri de introducere în știința computerelor, predat la Universitatea Harvard. Acesta acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv algoritmi, structuri de date, programare în limbajul C și Python, dezvoltarea web și multe altele. Este unul dintre cele mai bune cursuri IT, intensiv și provocator, perfect pentru cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile de programare și să învețe principiile de bază ale științei computerelor.

Harvard CS50 este un curs popular și prestigios care oferă o bază solidă de cunoștințe în domeniul informaticii. Printre personalitățile IT care au urmat acest curs se numără Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, Brian Acton, cofondatorul WhatsApp, Drew Houston, fondatorul Dropbox, și David Malan, profesorul actual al cursului. 

 

Udemy: Dezvoltarea aplicațiilor mobile cu React Native

React Native este o tehnologie populară pentru dezvoltarea de aplicații mobile, iar acest curs de la Udemy este unul dintre cele mai bune disponibile. Cursul acoperă toate aspectele dezvoltării de aplicații mobile cu React Native, de la instalarea mediului de dezvoltare la construirea și testarea aplicațiilor. Este un curs practic IT, care îți permite să dezvolți aplicații mobile reale pe măsură ce înveți.

Unul dintre cele mai cunoscute personalități IT care au urmat un curs de Dezvoltarea aplicațiilor mobile cu React Native este Mark Zuckerberg, fondatorul și CEO-ul Facebook. El a declarat că a fost impresionat de posibilitățile pe care le oferă această tehnologie pentru a crea aplicații cross-platform, rapide și ușor de întreținut. Zuckerberg a folosit React Native pentru a dezvolta o parte din funcționalitățile aplicației Facebook, precum tab-ul Marketplace sau secțiunea de grupuri. 

Alte personalități IT care au folosit React Native sunt Elon Musk, care a creat o aplicație pentru Tesla, sau Bill Gates, care a realizat o aplicație pentru fundația sa caritabilă.

 

Coursera: Algoritmi, partea I

Coursera oferă o gamă largă de cursuri IT acreditate, dar Algoritmi, partea I este unul dintre cele mai populare. Cursul acesta de IT este predat de Robert Sedgewick, profesor de știința computerelor la Universitatea Princeton, și acoperă principiile de bază ale algoritmilor, inclusiv sortarea, căutarea și grafurile. 

Este și acesta pe lista celor mai bune cursuri IT, fiind perfect pentru cei care doresc să înțeleagă principiile de bază ale algoritmilor și să își îmbunătățească abilitățile de programare.

Printre cei care au urmat acest curs se numără Tim Roughgarden, profesor la Stanford University și autor al cărții Algorithms Illuminated, și Kevin Wayne, profesor la Princeton University și coautor al cărții Algorithms. Acest curs le-a fost de ajutor pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în domeniul algoritmicii și pentru a dezvolta mai multe proiecte interesante și utile.

 

edX: Introducere în securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică este o preocupare tot mai mare în lumea tehnologiei, iar acest curs IT acreditat de la edX este unul dintre cele mai bune pentru a învăța principiile de bază ale securității cibernetice. 

Cursul acoperă subiecte precum criptografia, securitatea rețelelor și a sistemelor, precum și amenințările cibernetice majore cu care se confruntă organizațiile. Este unul dintre cele mai bune cursuri IT, un curs acreditat, esențial pentru cei care doresc să înțeleagă mai bine securitatea cibernetică și să își îmbunătățească abilitățile în acest domeniu.

Cei care au urmat acest curs au aplicat cunoștințele dobândite în diferite domenii și proiecte. Unii dintre ei au dezvoltat soluții de protecție a datelor personale, alții au creat sisteme de detecție și prevenire a atacurilor cibernetice, iar alții au contribuit la consolidarea securității rețelelor și infrastructurilor critice. Informațiile pe care le-au dobândit la curs pot fi utile în prezent pentru a face față provocărilor și amenințărilor din mediul online, dar și pentru a inova și a crea noi oportunități în domeniul securității cibernetice.

 

edX: Introducere în programarea orientată pe obiect în Java

Java este unul dintre cele mai populare limbaje de programare, iar acesta este unul dintre cele mai bune cursuri IT disponibile și care te pot învăța programarea orientată pe obiecte în acest limbaj. Cursul acoperă toate aspectele programării orientate pe obiect în Java, inclusiv clase, obiecte, moștenire și polimorfism. Este un curs IT acreditat excelent pentru cei care doresc să învețe programarea orientată pe obiecte și să își îmbunătățească abilitățile de programare în Java.

În lumea IT, există mulți profesioniști care au început să învețe programarea cu Java, un limbaj de programare popular și versatil, care permite crearea de aplicații desktop, web și mobile. Unii dintre ei au urmat un curs de Introducere în programarea orientată pe obiect în Java, care i-a ajutat să înțeleagă conceptele fundamentale ale acestei paradigme de programare, cum ar fi clasele, obiectele, moștenirea, polimorfismul, abstractizarea și încapsularea. Iată câteva exemple de personalități IT care au urmat un astfel de curs:

  • James Gosling, considerat tatăl limbajului Java, a urmat un curs de Introducere în programarea orientată pe obiect în Java la Universitatea Carnegie Mellon, unde a obținut diploma de licență în informatică. Acolo a învățat să programeze în Java și a dezvoltat primul compilator și interpretor pentru acest limbaj.
  • Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a urmat un curs de Introducere în programarea orientată pe obiect în Java la Universitatea Harvard, unde a studiat psihologia și informatica. Acolo a învățat să programeze în Java și a creat primele versiuni ale rețelei sociale Facebook.
  • Sundar Pichai, directorul general al Google, a urmat un curs de Introducere în programarea orientată pe obiect în Java la Institutul Indian de Tehnologie din Kharagpur, unde a obținut diploma în inginerie metalurgică. Acolo a învățat să programeze în Java și a lucrat la diverse proiecte legate de sisteme distribuite și inteligență artificială.

 

Codecademy: JavaScript

JavaScript este unul dintre cele mai populare limbaje de programare, iar Codecademy este unul dintre cele mai populare site-uri, o școală IT unde poți învăța acest limbaj. Cursul IT de JavaScript de la Codecademy este perfect pentru a învăța acest limbaj, acoperind toate aspectele dezvoltării web cu JavaScript, inclusiv manipularea DOM, evenimente și jQuery. Este și acesta pe lista celor mai bune cursuri IT și, totodată, un curs practic, care îți permite să dezvolți aplicații web reale pe măsură ce înveți.

JavaScript este un limbaj de programare foarte popular și folosit pe scară largă în domeniul IT. Mulți dezvoltatori web au urmat un curs de JavaScript pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în acest domeniu. Unii dintre ei sunt chiar personalități IT recunoscute, care au contribuit la crearea unor aplicații și platforme online de succes. 

Un exemplu este Cormen, un autor american de cărți despre algoritmi și programare, care a folosit JavaScript pentru a scrie coduri eficiente și elegante. El recomandă cărți precum “Secrets of the JavaScript Ninja”, “You Don’t Know JavaScript” sau “Eloquent JavaScript” pentru aprofundarea acestui limbaj. Acestea sunt doar două dintre personalitățile IT care au urmat un curs de JavaScript și care au devenit mai buni în ceea ce fac. 

 

Pluralsight: Dezvoltarea de aplicații web cu Angular

Angular este un alt framework popular pentru dezvoltarea de aplicații web, iar acest curs de la Pluralsight este recomandat pentru a te pune la curent cu toate informațiile necesare. Cursul IT este acreditat și acoperă toate aspectele dezvoltării de aplicații web cu Angular, de la instalarea mediului de dezvoltare la construirea și testarea aplicațiilor. Este unul dintre cele mai bune cursuri IT practice, în cadrul căruia vei putea realiza aplicații reale, aspect care îți va fi de un real ajutor pentru aprofundarea cunoștințelor dobândite.

Un curs de Dezvoltarea de aplicații web cu Angular este o oportunitate excelentă pentru cei care vor să învețe să creeze site-uri moderne și responsive. 

 

Pluralsight: Dezvoltarea de aplicații web cu React

React este unul dintre cele mai populare framework-uri pentru dezvoltarea de aplicații web, iar acest curs IT de la Pluralsight este foarte util. Cursul este acreditat și acoperă toate aspectele dezvoltării de aplicații web cu React, de la instalarea mediului de dezvoltare la construirea și testarea aplicațiilor. Și acesta este un curs IT practic care, pe măsură ce dobândeşti informațiile necesare, îți permite să creezi aplicații reale.

React este un framework pentru interfețe web și native, dezvoltat de o echipă de la Meta (fostul Facebook). Creatorul său este Jordan Walke, un inginer software la Meta, care a inspirat React din XHP, o librărie de componente HTML pentru PHP. React a fost folosit prima dată pe News Feed al Facebook în 2011 și pe Instagram în 2012. A fost făcut public la JSConf US în mai 2013.

 

Khan Academy: Computer Science

Khan Academy este unul dintre cele mai populare site-uri de cursuri online, iar cursul lor de știința computerelor este unul dintre cele mai bune din domeniul IT. Cursul acoperă toate aspectele de bază, inclusiv algoritmi, structuri de date, programare și dezvoltare web. Este printre cele mai bune cursuri IT recomandate celor care doresc să învețe principiile de bază ale științei computerelor și, totodată, să își îmbunătățească abilitățile de programare.

Printre personalitățile IT sau mari companii care au ales acest curs pentru angajații lor se numără:

  • Thomas Cormen, primul autor al celei mai populare cărți de algoritmi din lume și profesor la Universitatea Dartmouth.
  • Pixar, compania de animație care a creat filme precum Toy Story, Finding Nemo și Coco. Pixar folosește algoritmi de interpretare/transmitere pentru a colora modelele 3D ale personajelor în funcție de iluminarea dintr-o cameră virtuală.
  • NASA, agenția spațială americană care explorează sistemul solar și dincolo de el. NASA utilizează algoritmi de optimizare și programare pentru a aranja panourile solare ale Stației Spațiale Internaționale și pentru a le rearanja în funcție de nevoile energetice.

Aceste exemple arată cât de interesant și util este cursul de la Khan Academy: Computer Science pentru cei care vor să se dezvolte în domeniul IT.

 

LinkedIn Learning: Machine Learning

Machine learning este o ramură din inteligența artificială (AI) care se ocupă cu dezvoltarea de algoritmi și modele matematice care le permit sistemelor informatice să învețe și să se îmbunătățească în mod autonom. LinkedIn Learning oferă un curs IT excelent pentru a învăța machine learning, care acoperă toate aspectele de bază ale acestei tehnologii, precum și utilizarea bibliotecii Python Scikit Learn. Este un alt curs IT practic, care îți permite să dezvolți modele de machine learning pe măsură ce dobândești cunoștințele necesare.

Un proiect interesant creat cu Python este cel care folosește algoritmul Google Street View pentru a procesa numerele de casă. Acest proiect are ca scop să îmbunătățească acuratețea și viteza de recunoaștere a numerelor de casă din imagini, folosind tehnici de învățare profundă și vizualizare computerizată. Proiectul se bazează pe o rețea neuronală convoluțională care este antrenată pe un set de date de peste 200.000 de imagini cu numere de casă. Rezultatele arată că algoritmul poate detecta și clasifica corect numerele de casă cu o precizie de peste 90%.

 

Acestea sunt unele dintre cele mai bune cursuri IT acreditate, recunoscute internațional și disponibile în prezent. Este important să alegi un curs IT care să se potrivească nivelului tău de experiență și să te angajezi să îți dedici timpul și energia necesare pentru a învăța. Cu perseverență și efort, poți deprinde toate abilitățile și ai acces la toate informaţiile IT necesare pentru a avea succes în acest domeniu de viitor.

 

 Sursa: Tehnotic.ro

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.