office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

6 joburi pentru care copiii se pot pregati cu ajutorul programului VizioKids

Programul educational Viziokids nu numai ca isi propune sa ofere o educatie comprehensiva si interactiva pentru copii, ci si sa ii pregateasca pentru viitorul lor profesional. 

Iata 6 joburi pentru care copiii isi pot initia pregatirea prin intermediul programului VizioKids:

 

  1. Manager de proiect 

Cursurile de comunicare si negociere ii vor ajuta sa isi dezvolte abilitatile de leadership si organizare. Astfel, ei vor intelege mai multe despre comunicare si persuasiune si vor putea alege sa urmeze acest drum optand cursuri de specialitate in aceste domenii.

 

  1. Antreprenor 

Prin cursurile de antreprenoriat, copiii pot invata sa isi transforme ideile in afaceri de succes. Si chiar daca la varsta lor nu isi vor putea deschide o afacere, isi vor deschide noi orizonturi in ceea ce priveste viitorul lor profesional.

 

  1. Analist financiar 

Educatia financiara ii va ajuta sa inteleaga conceptele precum cele de economisire si investitii, pentru a intelege ce presupune o cariera in domeniul financiar si nu numai. Aceste informatii pot fi valoroase deoarece ii vor ajuta sa decida daca este un domeniu de interes pentru viitor sau nu. 

 

  1. Avocat 

Dezvoltarea abilitatilor de gandire critica si argumentare este esentiala pentru acest domeniu. Insa nu e singura meserie pentru care astfel de abilitati sunt utile si chiar necesare.

 

  1. Mediator sau vanzator 

Abilitatile de comunicare si negociere ii vor ajuta sa devina mediatori eficienti, dar si vanzatori de succes. Prin intermediul programului VizioKids, copiii isi vor insusi cunostinte de baza legate de negociere si persuasiune, dar si abilitati necesare in orice domeniu.

 

  1. Profesor sau trainer 

Programul le va arata ce inseamna sa fii profesor sau trainer, avand exemple in fiecare sesiune a programului, dar si exersand prin jocuri de rol. Asadar, daca vor fi interesati sa inspire generatiile viitoare, pot lua in calcul o astfel de meserie.

In cadrul programului de dezvoltare personala pentru copii, VizioKids isi propune sa le ofere copiilor instrumentele si abilitatile necesare pentru a-si atinge potentialul maxim, indiferent de cariera pe care aleg sa o urmeze.

Mai multe informatii despre programul Viziokids si despre modul in care iti poate ajuta copilul sa se pregateasca pentru viitor gasiti pe site-ul VizioKids.ro.

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.