office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

SC IND CEMA INTERNATIONAL SRL

Misiunea noastra este sa ne facem prieteni ce construiesc pe fiecare strada din Romania, apoi din Europa!
(0)
Urmareste
Despre companie

Suntem o firma romaneasca cu o prezenta de 7 ani in piata de materiale de constructii, ani in care am invatat cum sa ducem mai departe povestea unui vis devenit realitate printr-un “Concept unic in Romania”.

  • Livrăm materiale de construcții oriunde în țară;
  • Materialele sunt livrate direct la adresă, cu tot cu certificatul de garanție;
  • Comanda se desfășoară online, simplu și transparent;
  • Fără stocuri, manipulări sau transport – practic, excludem din preț aceste cheltuieli pe care clientul le-ar suporta, inevitabil, dacă ar apela la magazinele fizice. Astfel, oferta noastra are preturi cu 10-15% mai mici.

REZULTATUL!

 Soluții personalizate + prețuri corecte + consiliere gratuită + comandă eficientă și livrare promptă = clienți mulțumiți.

 

0 Review

Evaluati aceasta companie (Inca nu are niciun review)

Aceasta companie nu are joburi active

SC IND CEMA INTERNATIONAL SRL

Misiunea noastra este sa ne facem prieteni ce construiesc pe fiecare strada din Romania, apoi din Europa!
(0)

Contacteaza-ne

https://trend-jobs.ro/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=d477d

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.