office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

RianPartners

(0)
Urmareste
Despre companie

Suntem RIAN&Partners, agenția de recrutare – concept 100% românească ce oferă servicii specializate în managementul resurselor umane din domeniul industrial.

Obiectivul nostru este clar și simplu: eficientizăm orice proces de recrutare și organizare. Ajutăm afacerile ambițioase să ajungă la resursa umană potrivită planurilor de creștere. Susținem candidatii dinamici în a găsi jobul pe care să-l iubească.

Competențele și expertiza în Recrutare și Selecție, Executive Search, Consultanță în Resurse Umane și Diagnoză Organizațională, Coaching, Training în Leadership, Comunicare și Feedback ne-au permis să aducem o abordare cu adevărat unică asupra nișei industriale.

Lucrăm după o metodologie proprie, perfecționată de-a lungul celor 8 ani de prezență activă în piață și susținută de cei peste 30 de ani de experiență cumulată în managementul resurselor umane din mediul industrial.

Indiferent de stadiul în care te afli, calibrăm împreună cu tine soluțiile de care ai nevoie. Te ajutăm să setezi operațional și strategic structura de HR a business-ului tău, să recrutezi profesioniști de top sau să dezvolți și să implementezi programe de transformare green field și brown field.

0 Review

Evaluati aceasta companie (Inca nu are niciun review)

Aceasta companie nu are joburi active

Contacteaza-ne

https://trend-jobs.ro/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=deace

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.