office@trend-jobs.ro | Anunturi angajari, locuri de munca si CV online pentru angajare rapida

5 companii de succes care au apelat la externalizarea serviciilor IT

Externalizarea serviciilor IT este o strategie adoptata de multe companii care doresc sa reduca costurile, sa creasca productivitatea si sa beneficieze de expertiza unei echipe specializate in domeniul tehnologic. Continua sa citesti pentru a descoperi cinci exemple de companii de succes care au apelat la servicii de externalizare IT si care au obtinut rezultate remarcabile.

Google

Gigantul IT nu are nevoie de prea multe prezentari, fiind una dintre cele mai cunoscute si apreciate companii din lume. Google a externalizat o parte din serviciile sale IT inca de la inceputurile sale, cand a colaborat cu o firma din India pentru dezvoltarea unor functionalitati ale motorului sau de cautare. De asemenea, Google a externalizat si alte proiecte, cum ar fi testarea software, dezvoltarea de aplicatii mobile sau crearea de continut.

Slack

Slack este o platforma de comunicare si colaborare pentru echipe, care a fost lansata in 2013 si care a cunoscut o crestere impresionanta in ultimii ani. Slack a externalizat o parte din serviciile sale IT la o firma din Canada, care s-a ocupat de dezvoltarea interfetei grafice, a functionalitatilor si a integrarii cu alte servicii. Externalizarea le-a permis fondatorilor Slack sa se concentreze pe viziunea si strategia lor, in timp ce partenerul lor le-a oferit solutii tehnice de calitate.

Microsoft

Microsoft este una dintre cele mai mari si mai influente companii din domeniul IT, avand o gama variata de produse si servicii, precum Windows, Office, Azure sau Xbox. Microsoft a externalizat o parte din serviciile sale IT la diferite firme din intreaga lume, pentru a beneficia de costuri mai mici, de acces la talente si de flexibilitate. Printre proiectele externalizate se numara dezvoltarea de jocuri video, testarea software, suportul tehnic sau cercetarea si dezvoltarea.

Alibaba

Alibaba este cel mai mare grup de comert electronic din China si unul dintre cei mai importanti jucatori din piata globala. Alibaba a externalizat o parte din serviciile sale IT la o firma din India, care s-a ocupat de dezvoltarea platformei sale online, de optimizarea performantei si securitatii site-ului si de implementarea unor solutii inovatoare. Externalizarea le-a permis celor de la Alibaba sa isi extinda afacerea pe piete noi si sa isi consolideze pozitia de lider.

GitHub

GitHub este cea mai populara platforma de gazduire si colaborare pentru proiecte software, folosita de peste 50 de milioane de dezvoltatori din intreaga lume. GitHub a externalizat o parte din serviciile sale IT la o firma din Ucraina, care s-a ocupat de dezvoltarea unor functionalitati noi pentru platforma, precum integrarea cu alte servicii cloud, crearea unor instrumente pentru analiza codului sau imbunatatirea experientei utilizatorilor. Externalizarea le-a permis celor de la GitHub sa isi accelereze ritmul de inovatie si sa isi mentina avantajul competitiv.

Externalizarea serviciilor IT este o practica tot mai raspandita in mediul de afaceri actual, care aduce numeroase beneficii pentru companiile care o adopta. Prin externalizare, companiile pot reduce costurile, creste productivitatea, beneficia de expertiza unei echipe specializate si se pot concentra pe aspectele strategice ale afacerii lor. Cele cinci exemple prezentate in acest articol sunt doar cateva dintre multele cazuri de succes care demonstreaza eficienta si eficacitatea externalizarii serviciilor IT.

Spune ce crezi

Anunturi angajari

Pe acest site vei gasi anunturi de angajari pentru care poti aplica rapid si pentru care ai sanse sa fii contactat in vederea sustinerii unui interviu. Indiferent de domeniul in care doresti sa te angajezi, cu ajutorul filtrelor disponibile poti sa gasesti mult mai usor oportunitatile, anunturi de angajari care te intereseaza, si sa aplici doar la angajatorii care au jobul pe care ti-l doresti.

Oferte de munca

In cazul in care esti in cautare de oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate sau oferte de munca in Bucuresti, nu trebuie decat sa ai un CV activ si ulterior poti sa aplici simplu si rapid la anuntul de interes pentru tine. Mai mult, daca te abonezi la newsletter poti sa primesti constant e-mail cu noile joburi aparute.

CV online

Un CV online bine completat va prezenta un interes mai mare in fata posibilului angajator. Daca iti doresti sa gasesti un loc de munca intr-un timp scurt, trebuie sa ai in primul rand CV-ul de angajare bine completat, cu toate informatiile despre experienta profesionala, abilitati, competente si studii. Ulterior nu mai ramane decat sa aplici rapid, iar CV-ul tau online ajunge direct la compania angajatoare.

Afla mai multe despre CV-ul online.

Locuri de munca Bucuresti

Locurile de munca din Bucuresti sunt numeroase, asadar ai de unde alege atunci atunci cand vrei sa iti schimbi meseria sau pur si simplu vrei sa cauti un job mai bun si avantajos. Poti gasi cu usurinta anunturile dorite, fie ca esti in cautare de locuri de munca in Bucuresti in sectorul 4, 5, 6 sau in orice alt sector. In acelasi timp ai posibilitatea sa aplici si pentru joburi de acasa la firmele care au sediul in Bucuresti.
Afla mai multe in pagina locuri de munca Bucuresti.

Cauti un job? Vezi care sunt joburile disponibile si aplica acum.

Vrei sa angajezi? Posteaza anunturile tale de angajare pe Trend-Jobs.ro.

Contacteaza-ne

Trend-Jobs.ro
office@trend-jobs.ro

Tel: 0770399614
https://trend-jobs.ro

.

Anunturi angajari

Cauti un nou loc de munca sau vrei sa te reorientezi profesional? Te intereseaza anunturi angajari contabil, anunturi angajari ospatar, anunturi angajari agent vanzari, anunturi angajari bucatar sau din domenii precum comunicare, marketing sau online? Pe Trend Jobs gasesti cele mai noi si relevante anunturi pentru angajari, indiferent de experienta pe care o ai. Poti primi periodic cele mai noi joburi aparute din domeniul tau de interes si poti sa aplici rapid daca ai un CV completat.

Joburi online / remote

Daca vrei sa lucrezi prin intermediul internetului poti gasi o serie de joburi online (joburi remote) despre care poti gasi mai multe detalii in pagina dedicata, Joburi online si joburi remote.

Oferte de munca

Poti gasi cele mai bune oferte de munca daca iti creezi un cont si iti completezi un CV cat mai detaliat, cu experienta ta profesionala si studiile pe care le-ai urmat. Poti cauta oferte de munca la domiciliu, oferte de munca in strainatate, dar si oferte in functie de orasul in care te afli. In urma aplicarii tale fiecare angajator are ocazia sa iti deschida aplicatia si sa te cheme la un interviu.

CV online

Creste-ti sansele ca un angajator sa remarce candidatura ta printr-un CV completat corect si cu informatii reale. Pe site-ul nostru ai sansa sa creezi un CV online pe o platfoma special dedicata celor care isi cauta un job. Un CV de angajare clar si realizat intr-un mod profesionist are sanse mai mari sa fie remarcat chiar si de catre angajatorii de top.

Locuri de munca Bucuresti

Pentru ca cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti iti oferim posibilitatea sa descoperi joburi din mai multe domenii de activitate si care solicita diferite niveluri de experienta. Poti sa aplici atat pentru locuri de munca Bucuresti, locuri de munca Bucuresti sector 1, locuri de munca Bucuresti sector 2, locuri de munca Bucuresti sector 3, locuri de munca Bucuresti sector 4, locuri de munca Bucuresti sector 5 sau locuri de munca Bucuresti sector 6.

Joburi de acasa

Iti poti gasi si un job de acasa daca esti interesat de o astfel de oportunitate. Nu mai pierzi timpul pe drum si poti lucra relaxat, in confortul casei tale. Vezi detalii in pagina Joburi de acasa.